{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Rodrigez potpisao za Olimpiju iz Milana
Zvanično: Ćaćo je Maneken

Sada je i zvanično - Serhio Rodrigez je novi košarkaš Olimpije iz Milana.

Rodrigez je potpisao ugovor na tri godie sa Manekenima i to je između ostalog bila veoma bitna stavka za španskog košarkaša pri izboru novog kluba. Tako će nakon nastupa u Španiji, SAD-u i Rusiji, biti u prilici da upiše prve minute igrajući za neki italijanski tim.

Serhio Rodrigez dolazi kao možda i najveće pojačanje Olimpije ovog leta i to sve na insistiranje trenerskog velikana Etorea Mesine, koji Španca vidi kao važan šraf u timu. Osim finansijskog momenta, Rodrigeza je u srce Italije privukla i dužina ponuđenog ugovora, što mu je navodno bilo izuzetno bitno za budućnost.

Rodrigez će u redovima Manekena imati status evropskog šampiona, pošto je sa CSKA prošle sezone osvojio Evroligu. U šampionskoj godini 33-godišnji as beležio je 10,2 poena i 4,5 asistencija i bio vitalan deo rostera pod komandom Dimitrisa Itudisa.

Ruski gigant odlučio da ne aktivira klauzulu o produžetku ugovora na još godinu dana, tako da je Rodrigez gledao gde će da nastavi karijeru i onda je izbor pao na Armani. Sada i zvanično.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×