{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvanično: Bitadze potpisao, Miki u Realu, Gos napustio Oli... Ali Boldvin ide u Pirej

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Kratak pregled poslednjih vesti sa košarkaške pijace
Zvanično: Bitadze potpisao, Miki u Realu, Gos napustio Oli... Ali Boldvin ide u Pirej

Za kraj dana spremili smo vam kratak pregled košarkaških vesti, mada su ovo praktično ozvaničenja nečega što je ranije najavljeno. I zato krenimo od NBA lige i Goge Bitadzea, MVP-ja ABA lige.

Gruzin je zvanično potpisao za Indijanu i tako postao NBA igrač. Pejsersi su ga odabrali za 18. pika na nedavnom draftu, a sada je sve ozvaničeno.

Takođe, Olimpijakos se oprostio od Najdžela Vilijams Gosa koji će u NBA. Trebalo bi da potpiše za Jutu koja polaže prava na njega, mada nije isključeno da ga Juta trejduje jer postoje i još dva tima iz NBA koja se interesuju za Gosa. Najveće su šanse da će ostati u Juti, i to na tri godine.

Zato je Olimpijakos morao da reaguje. Eurohups piše da će Pirejci dovesti Vejda Boldvina koji bi trebalo da potpiše na dve godine. Ovo će biti njegovo prvo iskustvo u Evropi.

Ovaj 23-godišnji američki plej će tako biti zamena za Gosa, a u NBA ligi je igrao za Memfis i Portland, kao i u Razvojnoj ligi. Tamo je prošle sezone davao u proseku 22 poena.

Kada smo kod Evrope, još dve vesti. Džordan Miki je večeras i zvanično postao novi igrač Real Madrida. Potpisao je dvogodišnji ugovor. Prošle sezone je igrao za Himki.

Na kraju, Otelo Hanter bi trebalo da postane novi igrač Makabija, a sprema mu se ugovor na dve godine, piše Eurohups.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×