{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Željkova poruka svima: Kako da igrači misle o košarci u ovim vremenima?!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Srpski trener nimalo nije bio zadovoljan činjenicom da se turska liga igrala u vreme pandemije korona virusa
Željkova poruka svima: Kako da igrači misle o košarci u ovim vremenima?!

Odigrala se prava drama u Ulker Areni u nedeljnom matine terminu. Fenerbahče je pred praznim tribinama savladao Tofaš, mada je malo kome bilo do košarke u situaciji kada se pandemija virusa korona širi nekontrolisanom brzinom.

Zbog toga su najveće zvezde turske košarke digle glas protiv odigravanja utakmica, čak i ako nema publike, jer u kontaktu s protivnicima i te kako postoji velika šansa da neko bude zaražen virusom COVID-19.

Upravo iz razloga što se turska klupska košarka igra, u vreme kada su gotovo sve ostale lige pod blokadom, Željko Obradović izrazio je svoje nezadovoljstvo.
“Veoma je teško pričati o košarci kada su svima u glavi neke druge teme. Ovo je jedini komentar koji mogu da dam o utakmici. Čestitam igračima. I svojim i Tofašovim. Odigrali su ozbiljnu utakmicu. Videćemo šta će se desiti u narednim danima“, poručio je Obradović.

Turska je jedna od svega nekoliko uz rusku Superligu, englesku i srpsku ligu koje se još igraju u vremenu pandemije. Uoči ovog kola nekoliko igrača, među kojima je i Šejn Larkin, javno je poručilo da ne želi da bude učesnik ovog “cirkusa“. Podsetimo da Sami Mehija i Devin Vilijams, između ostalih, odbili su da izađu na parket i igraju utakmicu.

U evropskoj košarci još nijedan košarkaš nije oboleo od virusa korona.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×