{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zašto treba ispratiti tajvansku košarku?

/ Izvor: mozzartsport.com
Odgovor je jednostavan. Druge skoro i da nema na meniju, a favoriti uglavnom rešavaju mečeve u svoju korist
Zašto treba ispratiti tajvansku košarku?

Možda ste se zapitali zašto bi trebalo da pratite ligu Tajvana u košarci? Odgovor je vrlo jednostavan. Zbog karantina u svetu gotovo da i nema takmičenja koje je aktuelno u igri pod obručima, i nećete moći da vidite NBA, Evroligu ili neke od najjačih liga na planeti barem još neko vreme. Upravo zato tajvanska košarka budi pažnju, a danas je na programu dva duela.

Paujan od 10.00 dočekuje Tajvan Bir. Domaćin je samo pobedu daleko od protivnika, ali zahvaljujući strašnoj seriji pobeda u mogućnosti je da se domogne čela tabele. Od strane bukmejkera ocenjen je kao veliki autsajder, ali treba imati rezervu upravo zbog dobre forme Paujana. Činjenica je da su oni težak rival Pivarima. U poslednjih pet mečeva Paujan je redovno nametao veliku borbu i čak dva puta uspeo da pobedi.

Međutim, u ovom momentu Tajvan Bir praktično nije ispuštao lidersko mesto. Ujedno je i najproduktivniji tim šampionata, ali ga na terenu tima koji želi njegovo mesto očekuje težak izazov.

Tri sata kasnije na parket će Cjutai i Julon. Domaćin nije samo autsajder ovog sučeljavanja, već i celog šampionata na Tajvanu. Ovaj tim je dugo u užasnoj formi i izgubio je poslednjih pet utakmica zaredom. Zato se nalazi na poslednjem mestu na tabeli i ima strašnu statistiku, četiri pobede u 25 mečeva.

Julon, nasuprot tome, ima daleko bolji učinak i nalazi se na gtrećem mestu sa šest pobeda i poraza. Nedavno je ovaj tim uspeo da savlada lidera šampionata na njegovom terenu, i to ubedljivo (91:70).

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×