{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crveno-beli pojačali rukovodstvo kluba
Žarko Čabarkapa novi sportski direktor Zvezde

Dobila je Crvena zvezda novo pojačanje pred sam start nove evroligaške sezone. Nije reč o novom igraču, već je ojačan organizacioni deo kluba: Žarko Čabarkapa, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, postao je novi sportski direktor crveno-belih.

Zvezda je na klupskom sajtu objavila da će Čabarkapa biti spona između predednika kluba, celokupnog sportskog dela i menadžmenta. Filip Sunturlić kao generalni direktor i Nebojša Ilić kao tim menadžer prve ekipe dobili su saradnika zaduženog za sva sportska pitanja.
Ovo prilikom želim dobrodošlicu Žarku u naš klub. Očekuje nas mnogo posla, velike stvari i sezona sa mnogo važnih utakmica i događaja za ceo klub. Očekujem da se Žako brzo, kao čovek košarke i sjajan poznavalac prilika u evropskoj i regionalnoj košarci, uključi u rad Crvene zvezde i donese nove stvari u naš menadžment, a samim tim lakše svi zajedno ispunimo sve ciljeve koji su zacrtani“, rekao je Filip Sunturlić.

Čabarkapa, koji je do skoro bio sportski direktor ABA lige, biće zadužen i za komunikaciju sa nacionalnim ligama, ABA ligom, EKA, FIBA i NBA ligom.

Foto: Starsport

×