{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vračar dobija teren posvećen Slobodanu Pivi Ivkoviću

/ Izvor: mozzartsport.com
Igralište koje na Crvenom krstu obnavljamo u čast velikog trenera i jednog od utemeljivača košarke na našim prostorima otvoriće Dušan Duda Ivković
Vračar dobija teren posvećen Slobodanu Pivi Ivkoviću

Društveno odgovorna akcija „Sto terena za jednu igru“, jedna od najvećih za podršku i razvoj košarke u regionu, nastavlja se na radost svih Beograđana na Vračaru, gde je naša kompanija obnovila 81. košarkaški teren. Sportski kompleks posvećen legendi, košarkaškom vizionaru i jednom od utemeljivača košarke na našim prostorima Slobodanu Pivi Ivkoviću svečano će otvoriti njegov rođeni brat Dušan Duda Ivković u naselju Crveni krst, na adresi Jovana Rajića 5 u utorak 22. oktobra od 16.30 časova.

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju svih generacija u naselju u kojem je legendarni Piva rođen i živeo dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku ubuduće će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama. Sva instalirana oprema poseduje posebne ateste, dok se specijalna multifunkcionalna podloga izdvaja po bezbednosti i trajnosti.

Lepši izgled terenu daće i obnovljena ograda, kao i rekonstruisane tribine koje je kompanija Mozzart uredila sa željom da što više omladine, ali i starijih sugrađana vreme provodi na kvalitetnom i uređenom igralištu.

Naša kompanija, kojoj je društvena odgovornost i promovisanje sporta i zdravog načina života na vrhu lestvice prioriteta, za sve posetioce pripremila je brojna iznenađenja. Revijalnu utakmicu odigraće podmladak BKK Radnički, čiji je nekadašnji trener upravo čuveni Piva, a najbolje strelce očekuje takmičenje u šutiranju trojki. Oni koji budu precizni u šutiranju sa linije za tri poena, imaće mogućnost da osvoje sjajne novčane nagrade.

Dođite da zajedno sa Dudom Ivkovićem, prijateljima iz Gradske opštine Vračar i brojnim posetiocima, uživamo u košarci, druženju i zajedno čuvamo sećanje na košarkaškog stručnjaka kojeg opisuju kao „mnogo većeg trenera nego što mu u biografiji piše“. Ovaj sportski događaj biće sjajna prilika i da zajedno pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na sportskom igralištu „Slobodan Piva Ivković“.

Vidimo se u utorak na Vračaru!

Najnovije vesti


×