{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zdravlje Teodosića je najvažnije
Virtus: Hvala Đorđeviću i Daniloviću

Odluka čelnika srpske kuće košarke da ne vode povređenog Miloša Teodosića u Kinu, izazvala je reakciju Virtusa, kluba za koji je srpski plej ovog leta potpisao. Italijani su objavili saopštenje u kojem se javno zahvaljuju predsedniku KSS Predragu Daniloviću i selektoru Aleksandru Đorđeviću na razumevanju i brižnom odnosu prema Teodosiću.

Srpski as će i naredne dane provesti u Bolonji, gde će ići na tretmane zbog stopala, koje je povredio 10. avgusta i zbog kojeg će gotovo sigurno propustiti predstojeće Svetsko prvenstvo.
Mi smo u stalnom kontaktu i saradnji sa kolegama iz srpskog saveza i želimo da se zahvalimo predsedniku Predragu Daniloviću, selektoru Aleksandru Đorđeviću i doktoru Radovanoviću na njihovoj volji i osećajnosti. Znamo dobro koliko Miloš znači reprezentaciji Srbije i jako nam je žao što neće biti u Kini, ali je ispravno staviti na prvo mesto zdravlje i oporavak igrača i to je ono što ćemo da uradimo”, poručuju iz Virtusa.

Čelnici italijanskog kluba se slažu sa stavom da nešto mora da se učini zarad zaštite igrača, koji se sve češće i sve teže povređuju poslednjih godina.
Videli smo mnogo povređenih vrhunskih igrača i potrebna nam je velika pažnja i briga zbog zgusnutog kalendara. Previše je povreda i veliki igrači moraju da budu zaštićeni, jer su oni glavne zvezde ovog šoua”, poruka je iz Virtusa.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×