{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Trinkijeri kažnjen s 1000 dinara zbog “neobične i veoma svečane majice”

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 14
Zvezda sa 180.000 dinara zbog uvreda na nacionalnoj osnovi, ali i ostalih prestupa
Trinkijeri kažnjen s 1000 dinara zbog “neobične i veoma svečane majice”

Nagledali smo se svakakvih kazni, ali ona danas izrečena treneru Partizana Andrei Trinkijeriju je verovatno najčudnija, ili najduhovitija, zavisi kako ko to protumači.

Naime, trener Partizana se na prošloj utakmici pojavio sa majicom koja je imala print kravate, košulje i sakoa, liga ga je kaznila sa 1000 dinara zbog toga uz obrazloženje da je to (neobična i „veoma svečana” majica, ali ipak majica). Milan Tomić se takođe pojavio u majici (običnoj) i kažnjen je sa 6.000 dinara.

Najveću kaznu dobila je Crvena zvezda i to čak 180.000 dinara.

Saopštenje prenosimo u celosti:

-КК CRVENA ZVEZDA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 180.000 dinara, zbog uvreda na nacionalnoj osnovi (po drugi put) koje su uputili gledaoci, zato što je zbog pljuvanja sudije prekinuta utakmica i ispražnjen deo prvog reda pored terena, zbog bacanja sitnih čvrstih predmeta na teren i posebno na igrače gostujuće ekipe prilikom izlaska sa terena i zbog paljenja baklje u gledalištu shodno čl. 61 B) 3, 6, 8 i 13 Propozicija takmičenja.

-Trener КК CRVENA ZVEZDA. M.Tomić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog toga što je na pres konferenciju došao u majici shodno čl. 22 stav 2 i čl.61 G)15 Propozicija takmičenja.

-Igrač КК КК PARTIZAN, R.Zagorac, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-Trener КК PARTIZAN. A. Trinkijeri, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000 dinara zato što je na pres konferenciju došao u majici (neobičnoj i „veoma svečanoj”, ali ipak majici), shodno čl. 22 stav 2 i čl.61 G)15 Propozicija takmičenja.

FOTO: Star Sport

×