{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Trener Tofaša razočaran: Ukazaću igračima kako smo glupo igrali u nastavku

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
“Atmosfera je uticala na Partizan da zaigra bolje”, smatra Orhun Ene
Trener Tofaša razočaran: Ukazaću igračima kako smo glupo igrali u nastavku

Zadovoljan prvim i vrlo nezadovoljan drugim poluvremenom. Takav je stav trenera Tofaša Orhuna Enea posle gostovanja u Beogradu i poraza od Partizana u drugom kolu Evrokupa - 80:93.
"Početak i kraj utakmice su bili potpuno druga priča. Ako želiš da pobediš na kraju, moraš da kontrolišeš tempo tokom čitave utakmice. Na početku smo to radili, ali smo nakon toga pravili greške i dozvoljavali poene na drugoj strani. Pričali smo na poluvremenu koliko je važno da kontrolišemo sve do kraja. Atmosfera je uticala na Partizan da zaigra bolje. Da smo kontrolisali skok bolje, sve bi bilo drugačije", smatra trener Tofaša.

Ipak, Ene se trudi da njegov tim izvuče pouke za budućnost. 
"Odavde možemo dosta da naučimo. Ako želimo da pobedimo na strani, moramo da igramo pametno. Pokazaću igračima snimak prvog i drugog poluvremena i ukazati im kako smo glupo igrali u nastavku utakmice. Imamo veliki broj domaćih igrača, nemamo desetoricu igrača sa istim iskustvom. Moramo da razvijamo domaće nade, ali to je problem sa kojim moramo da se suočimo. Naravno, čestitam Partizanu i nadam se da će imati uspešnu sezonu", poručio je Orhun Ene.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×