{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Trener Budućnosti: Uživali smo večeras u Beogradu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 64
"Mislim da je derbi meč opravdao očekivanja", kaže Petar Mijović
Trener Budućnosti: Uživali smo večeras u Beogradu

Partizan je večeras uspeo da nadigra Budućnost sa 87:82, a u Areni pred 16.531 navijačem mogli smo da gledamo interesantan duel. Iako je Suad Šehović dao sedam trojki, iako je Danilo Nikolić dodao pet, Plavi nisu odoleli zahuktalom Partizanu.

Svoje utiske posle utakmice izneo je trener Plavih Petar Mijović. Bilo je bojazni kakav će ambijent biti, ali kaže Mijović da su Podgoričani uživali večeras u atmosferi.
"Za pobedu u Beogradu pred ovakvom publikom koncentracija je morala da bude svih 40 minuta, kad je ona padala kažnjavali su nas. Nastavljamo dalje, imamo tri kola, ne bavimo se kalkulacijama, u sva tri ćemo ići na pobedu. Partizanu želim sve najbolje, mi smo što se košarke tiče uživali večeras u Beogradu", rekao je Mijović.

Smatra strateg Budućnosti da je njegov tim imao šansu za trijumf, posebno da je imao bolji rezultat posle prvih 20 minuta.
"Mislim da je derbi meč opravdao očekivanja, mogli ste da gledate dobru košarku i da u pojedinom momentima uživate u predstavi oba tima. znali smo da nas čeka težak posao, bez obzira na dve teške utakmice koje je Partizan imao, dosta su široki. Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, da smo dobro zatvarili neke stvari koje Partizanu donose dobre stvari. Imali smo ozbiljan pad u finišu, trebalo je da imamo bolji rezultat na poluvremenu za pobedu u ovom meču”, rekao je Mijović.

Partizan sada ima pobedu više od Budućnosti i bliži je prvoj poziciji na kraju ligaškog dela.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×