{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tomić se odrekao dela plate, pa poručio: Nije ovo herojski čin...

/ Izvor: mozzartsport.com
Hrvat se pridružio Nikoli Mirotiću
Tomić se odrekao dela plate, pa poručio: Nije ovo herojski čin...

Kapiten Barselone Ante Tomić pridružio se Nikoli Mirotiću tako što je i on prihvatio smanjenje plate u vreme krize koja je nastala zbog virusa korona.

Čelnici Barse zatražili su od igrača svih sportskih sekcija da se odreknu čak 70 odsto primanja, a Tomić je potvrdno odgovorio na takav zahtev i time dao primer saigračima.

Imao je šta da kaže na tu temu, pa se javnosti obratio preko Tvitera.
"Teška situacija sa virusom korona nas čini mnogo većim timom nego što smo samo u Barseloni i za nekog ko ima toliko sreće da zarađuje toliko novca nije herojski čin odreći se dela plate u poređenju sa ljudima koji zarađuju manje", naveo je Tomić na Tviteru.

Želeo je dodatno da pojasni celu situaciju koja se događa ovih dana...
"Vidim da kruže netačne informacije u medijima pa moram da objasnim nekoliko stvari. Uz ostale kapitene Barselone, Pjer Oriola i ja smo razgovarali sa predstavnicima kluba. Obojica smo prihvatili da klub mora da umanji plate. To smo predstavili i saigračima i rekli smo im da sami kažu košarkaškom diretkoru šta su odlučili", rekao je Tomić.

Tomić je takođe negirao da je Pau Ribas odbio da igračima budu smanjene plate, kao i da je Mirotić sam negirao da je imao neke probleme sa vođstvom kluba.

 

Najnovije vesti


×