{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lekari predlagali da se Zvezdinom centru stavi zaštita na oko, ali trener Crvene zvezde na to nije pristao...
Tomić otkrio: Dušan Ristić ne vidi na jedno oko

Zvezdina pobeda u naselju Braće Jerković uzela je danak.

Povreda Bilija Berona u ranoj fazi utakmice zabrinula je sve navijače, a Milan Tomić je sve to povezao s potpuno nelogičnim sistemom Superlige, odnosno činjenicom da je Zvezdina tranzicija iz regionalnog takmičenja u nacionalno prvenstvo trajalo svega dva dana, dok su ostali imali po mesec dana da odmore i pripreme se za nove izazove.

Juče kritike, danas pohvale: Moji igrači su najbolji! Kakva je ovo liga gde svi odmaraju ceo mesec, a mi dva dana?!

Drama u Braće Jerković i novo Zvezdino finale: Rivers brojao do 29 i zaustavio borbenu Megu

Crvena zvezda je u drugom i odlučujućem polufinalnom okršaju protiv Mege ostala bez Bilija Berona, mada Tomić ne krije da je povreda lakše prirode i da će američki šuter biti spreman za finale. Ono što mnogo više brine jeste zdravstveno stanje Dušana Ristića, za koga je otkrio da ne vidi na jedno oko?!
“Mislim da nije ozbiljnija povreda. Za dva dana ćemo znati više. Ristić ima problem s okom. Lekari su rekli da može da igra, a on ne vidi na jedno oko. Dovelo se u pitanje to da mu se stavi neka zaštita na jedno oko, a da gleda samo s jednim. Ali, ja nisam to hteo. Da ne izigrava ovde jednookog Džeka“, poručio Tomić.

Videćemo da li to znači da je za Ristića sezona završena, odnosno da li će biti spreman za finale, gde će rival biti Partizan ili FMP. 

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×