{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Fali nam još jedna pobeda da završimo ovo prvenstvo”, podvlači Zvezdin trener
Tomić: Imamo meč loptu

Blista Milan Tomić posle pobede od 96:90 u trećoj utakmici finala plej-ofa kojom je Crvena zvezda povela sa 2:1 protiv večitog rivala.

Zvezdin trener podvlači da je pobeda zaslužena.
"Kontrolisali smo utakmicu svih 40 minuta, 37 minuta smo vodili, imali više skokova i u svim procentima bili bolji. Mislim da su svi dali 100 odsto od sebe, čestitam im na tome. Fali nam još jedna pobeda da završimo ovo prvenstvo", ocenio je Tomić.

Da li očekujete da u ponedeljak vaši igrači zaigraju kao u majstorici ABA lige?
"Sve tri utakmice su bile na loptu ili dve, teško je to reći. Voleo bih da mogu da vam kažem šta će se desiti. Moramo da se pripremimo i odigramo dobru utakmicu. Imamo meč loptu."

Zdravstveni bilten za ponedeljak?
"Dobrić ima problem sa zglobom, sve ćemo učiniti da odigra tu utakmicu jer nam je jako bitan igrač. Dobrić je u Superligi bio jedan od naših najboljih košarkaša, ali su ostali to pokrili i odigrali na nivou Crvene zvezde."

Jedan od junaka utakmice Bili Beron kaže da nije bilo lako.
"U derbiju nijedna utakmica nije laka. Ponovo je bilo teško, igrali smo do krajnjih granica i čvrsto. Ovo su utakmice za titulu i ovakve mečeve če rešavati nijanse i detalji. Zabrljali smo u par momenata, ali je najvažnije da smo pokazali karakter i pobedili", poručio je Amerikanac.

Foto: MN press

×