{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tomašević posle devet godina u KSS: Kada smo došli imali smo tri sponzora i 1.500.000 evra duga

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
"Danas je savez finansijski i organizaciono stabilan, podržan od strane čak 19 kompanija sa višegodišnjim ugovorima, KSS ostvaruje pozitivne finansijske rezultate, a sve zarad unapređenja košarke u našoj zemlji"
Tomašević posle devet godina u KSS: Kada smo došli imali smo tri sponzora i 1.500.000 evra duga

Bivši reprezentativac naše zemlje Dejan Tomašević izdao je saopštenje za medije u vezi sa odlaskom iz KSS posle devet veoma uspešnih godina provedenih na mestu generalnog sekretara, odnosno potpredsednika saveza za takmičenja.

On se zahvalio doskorašnjim saradnicima i istakao da je KSS za vreme njegovog mandata napredovao i u organizacionom i u sportskom smislu.

Saopštenje prenosimo u celosti:
"Želim da izrazim zahvalnost ljudima sa kojima sam sarađivao proteklih devet godina. Imao sam izuzetne saradnike u kancelariji Košarkaškog saveza Srbije, ali i u klubovima i regionima širom Srbije. Sve što smo ostvarili u tom periodu uradili smo zajedničkim snagama, delujući kao tim.

Izlazim iz KSS kao potpuniji i bolji čovek. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, a nadam se i da su svi koji su radili sa mnom naučili nešto kroz rad na brojnim projektima.

Košarkaški savez Srbije zauzima veliko i važno mesto u mom životu i profesionalnoj karijeri, i odlazak nije bio lak, ali osećam da je došao momenat da se oprobam u novim poslovnim izazovima, kao i da se posvetim porodici.

Doneo sam tu odluku zadovoljan svim onim što sam uradio kao generalni sekretar KSS-a.

Podsetio bih da smo imali samo tri sponzora i brojne probleme kada smo došli u Košarkaški savez Srbije 2011. Zatekli smo i dug od milion i po evra. Danas je savez finansijski i organizaciono stabilan, podržan od strane čak 19 kompanija sa višegodišnjim ugovorima, KSS ostvaruje pozitivne finansijske rezultate, a sve zarad unapređenja košarke u našoj zemlji.

Na sportskom planu KSS je takođe uspešan. Srbija već ima jednu ekipu koja se kvalifikovala za Olimpijske igre, uz još dve nacionalne selekcije koje imaju mogućnost da se nađu u Tokiju, i to preko kvalifikacionih turnira koje organizujemo.

Bila je čast i privilegija raditi u KSS", istakao je Tomašević.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×