{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Todorić i prvi zvižduci posle 45 godina u Partizanu: Navijači su u pravu, ovako više ne može

/ Izvor: Informer
Komentari: 5
“Moraćemo u što kraćem roku da promenimo neke stvari“, kaže Partizanov direktor
Todorić i prvi zvižduci posle 45 godina u Partizanu: Navijači su u pravu, ovako više ne može
"Muta Nikolić i Dragan Todorić"

Bez Dragan Todorića nema ni trofeja u Partizanu. Ali toliko su razočarani navijači rezultatima na početku ove sezone da je i Todorić postao meta kritika. Posle poraza od Cedevite salva zvižduka i za direktora crno-belih, iako je jasno da najjače udare trpi trener Miroslav Muta Nikolić. U kratkom intervjuu za Informer Todorić nemoćno sleže ramenima i priznaje: ima osnova za nezadovoljstvo. Najblaže rečeno.
"Navijači su s pravom nezadovoljni. Svesni smo da nismo opravdali očekivanja i da su se svi nadali da ćemo imati bolje rezultate. Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari. Videćemo šta i kako. Ovako dalje više ne može“, kaže Todorić za Informer.

Ne otkriva šta bi to crno-beli mogli da urade, ali je jasno da posle osam poraza na devet utakmica u ABA ligi i Evrokupu nekakva reakcija ne sme da izostane. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavljivao je dolazak dva velika pojačanja, ali...
Nije nam lako da pronađemo slobodnog košarkaša, a nemamo mnogo vremena. Dosta vremena smo izgubili sa Samardom i na kraju znamo kako se to završilo“, kaže Todorić.

Dakle, ima i njegove odgovornosti?
Prvi put u karijeri sam doživeo da mi navijači pogrdno skandiraju. Iskreno, nisam se prijatno osećao. Zbog svih stvari moraću dobor da razmislim o potezima koje sam napravio i da li sam pogrešio“.

Za kraj, obično u ovakvim situacijama prvi strada trener, a da li će to biti slučaj i sa Mutom Nikolićem?
"O tome mora uprava da se oglasi ili sam Miroslav Nikolić", odgovara Todorić za Informer.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×