{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

To se zove vernost: Žalgiris niže poraze, ali Valensiju čeka u rasprodatoj Areni

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Navijači litvanskog velikana su za primer drugima
To se zove vernost: Žalgiris niže poraze, ali Valensiju čeka u rasprodatoj Areni

Godinama unazad Žalgiris je svojim navijačima donosio veliku radost uspesima na domaćoj i evropskoj sceni. Pre dve sezone u Beogradu Žalgiris je posle izvanredne sezone poneo epitet trećeg najboljeg tima Starog kontinenta, u Litvaniji mu nema ravnog, a opet ne treba ni podsećati koliko je samo igrača stvorio evropski velikan s Baltika. 

Žalgiris pod komandom Šarunasa Jasikevičijusa ima neki poseban šmek i zbog toga je košarkaškoj publici u Evropi posebno simpatičan i drag. Ipak, ove sezone rezultati u Evroligi nisu u ravni s očekivanjima javnosti i nikad većim budžetom, što bi u ovo ludo vreme mnoge nateralo da dignu ruke i klub prate smanjenim intenzitetom. Međutim, ako neko ima vernu publiku na evropskoj košarkaškoj mapi, onda je to definitivno tim iz Kaunasa. 

Prema podacima objavljenim u litanskim medijima, Žalgiris će predstojeću utakmicu sa Valensijom u Evroligi dočekati u rasprodatoj Areni! Kako se može čuti, karte su planule u rekordnom roku, uprkos tome što je Žalgiris trenutno u seriji od šest evropskih poraza. Dakle, Valensiju će u petak uveče dočekati preko 15.000 navijača! 

Žalgirisovi navijači su zaista primer drugima...

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×