{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tepić o ostanku u Solunu: Hteo bih, ali mora da se reši finansijska situacija...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
PAOK u teškim finansijskim problemima...
no_image.png

Srpski košarkaš Milenko Tepić nalazi se na novoj raskrsnici u karijeri. Njemu je istekao ugovor s solunskim Paokom, zbog čega je slobodan u izboru nove sredine, a on želi da ostane na istom mestu i pomogne klubu da stane na stabilne noge. 

To je i sam Tepić potvrdio u razgovoru za grčki portal SDNA. Ali, pod određenim uslovima...
“Jako sam srećan u Paoku. Vezan sam za klub, navijače, grad... Sve zavisi od ambicija tima i koliko će ozbiljan biti projekat za narednu sezonu. Ako PAOK bude spreman da se takmiči na ozbiljnom nivou, voleo bih da budem deo toga. Ono što ne želim jeste osećaj neizvesnosti koji se pojavljivao kroz sezonu. Ne pričam samo o novcu, već i o atmosferi oko tima, koja je znala da utiče na igrače i ostvarivanje ambicija i ciljeva“, izjavio je Tepić.

PAOK su tokom sezone zadesile brojne finansijske poteškoće, zbog čega igrači nisu bili plaćani mesecima, a čak je tim u jednom trenutku ostao samo sa petoricom profesionalaca u rosteru.
“Nije srećna situacija ni za koga. A kako vreme prolazi, to očigledno postaje sve normalnije... Dogodilo se to ove godine u Paoku. Tada moraš da doneseš odluku – ili odlaziš, kao što su neki učinili i definitivno ih ne krivim, ili daješ 100 odsto sebe do kraja. Mi koji smo ostali dali smo sve od sebe i pokazali koliko možemo,čak i kada situacija nije bila najbolja“.

Zato se u Solunu sada traži neko ko će klubu dati potrebnu finansijsku stabilnost...
“Iskreno, ne znam ništa... PAOK je veliki klub i ne bi smeo da se nađe u ovoj sitauciji. Očigledno je bilo investitora koji su želeli da pomognu, kao i u ostalim klubovima u Grčkoj čak i s manjom istorijom, ali nam je nedostajala stabilnost. Ovo je profesionalni sport. PAOK želi da ostane na ovom nivou i bude među najboljima u Grčkoj i Evropi, ali mora da nađe rešenje“.

Tepiću je ovo drugi mandat u Paoku, pošto je za isti klub nastupao i u sezoni 2015/16, po odlasku iz Partizana. Kasnije je igrao za Orlandinu i Brindizi pre nego što se prošle godine vratio nazad u PAOK.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×