{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tajvanska košarka - zašto da ne?

/ Izvor: mozzartsport.com
Ima i te kako zanimljivih utakmica
Tajvanska košarka - zašto da ne?

Možda ste se zapitali zašto bi trebalo da pratite ligu Tajvana u košarci? Odgovor je vrlo jednostavan. Zbog karantina u svetu gotovo da i nema takmičenja koje je aktuelno u igri pod obručima, i nećete moći da vidite NBA, Evroligu ili neke od najjačih liga na planeti barem još neko vreme. Kada nema šta da se igra, dobra je i tajvanska košarka.

Realno, ako je to i bio slučaj, definitivno ne bi trebalo da vam kao putokaz u klađenju služi atraktivnost neke lige već isključivo da li je isplativa ili ne. A u Tajvanu ima interesantnih košarkaških utakmica danas...

Bankarima se ne piše dobro. Pauijan je seriju pobeda u prošlom kolu ukaljao porazom u derbiju s Medvedima koji su ga porazili sa 72:99. Iskupljenje će se tražiti pred tehnički lošijim četvrtoplasiranim Bankarima koje dobijaju već tri puta uzastopno od sredine marta. S obzirom da Bankari imaju tek dve pobede na poslednjih pet utakmica, jasno je ko je ovde favorit.

Medvedi su lideri tajvanskog parketa, pa Slončići nemaju skoro pa ni teorijsku šansu za uspeh. Naime, oni su najtanji na tabeli, a od sredine marta već tri puta su gubili od ovog rivala. Zbog toga se s nostalgijom sećaju januarske pobede na utakmici koja je okončana rezultatom 68:71.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

 

Najnovije vesti


×