{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
O finalnoj, pa i seriji za treće mesto, ali i o tome zašto večiti više ne mogu da vuku igrače iz timova KLS lige...
Stepandić: Zvezda večeras stavlja tačku - 3:0
"detalj sa drugog meča finalne serije"

Milovana Stepandića, starog košarkaškog vuka i trenera mnogih ekipa poput FMP-a, Metalca, Borca, OKK Beograda, pitali smo da li će se finalna serija između Zvezde i Partizana završiti večeras trijumfom crveno-belih.
"Prva utakmica završena je visokom, ali nerealnom pobedom Zvezde. U drugom meču odlučio je poslednji šut Marka Gudurća. Zvezda  je favorit jer ima iskustvo iz Evrolige, ali primetan je pad u igri, posebno kod stranaca. Oni više vole da igraju Evroligu i ABA ligu od Superlige", kazao je za MOZZART Stepandić.

Šta mislite o Partizanu?
"Prebacio je plan, napravio dobar plasman i okosnicu tima za narednu sezonu. Namerno kažem samo narednu jer oba kluba igrače moraju da izvlače iz svojih mlađih kategorija. Teško da će moći iz timova KLS lige jer oni, u ovoj letnjoj pauzi, na odmoru, a sad se stvaraju igrači. To je tragedija srpske košarke da će se ekipe okupiti tek prvog septembra".

Da li će se večeras završiti seriija i biti poznat novi šampion Srbije?
"Zvezda večeras stavlja tačku, 3:0".

Šta mislite o seriji za treće mesto?
"FMP je najprijatnije iznenađenje, Filip Čović je najbolji igrač Pantera i sad je pitanje koliko igrača iz FMP-a može da ode u Zvezdu. Ipak,  u seriji sa Megom mislim da je četa Dejana Milojevića favorit", zaključio je Milovan Stepandić.

Treći meč Zvezda-Partizan na programu je od 21 sat.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto. Star Sport.

Najnovije vesti


×