{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Najkorisniji Simanić i Gist
STATISTIKA: Lorenco Braun – sedam asistencija! Zvezda sjajno šutirala

Zvezda je odigrala odlično, Boriša Simanić je popunio sve kolone, ali je srpski i regionalni šampion odigrao  - timski. Mnogo kritika bilo je na račun prvog plejmejkera crveno-belih Lorenca Brauna u prethodnom periodu. I to sa prvom.

Amerikanac, bez iskustva u Evropi, nije mogao da pronađe prave koordinate. Pravio je više štete neko koristi. Međutim, večeras je popravio utisak. Ono što upada u oči je da je Zvezdin organizator igre podelio sedam asistencija. Kada se tome dodaju i deset poena, jasno je zašto je igra Crvene zvezde izgledala mnogo bolje nego u prethodnom periodu.

Najkorisniji igrači na meču bili su Džejms Gist i Boriša Simanić. Upečatljiv je bio učinak mladog krilnog centra koji je popunio sve statističke kolone. Oborio je lični rekod u Evroligi sa 18 poena. Imao je i tri skoka, jednu asistenciju, dve ukradene lopte i isto toliko blokadi. Impresivno.

Zvezda je sjajno šutirala. Pogodili su crveno-beli 11 trojki iz 23 pokušaja. I za dva je bilo dobro (21/41).

Najkorisniji igrač gostiju bio je Aleksej Šved. I pored toga što nije postigao trojku (iz šest pokušaja), sjajni ruski reprezentativac je stigao do 14 poena. Na kraju je imao indeks korisnosti 15 jer je imao i pet skokova i bio nepogrešiv za linije penala.

Najnovije vesti


×