{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šta uopšte znate o egzotičnim takmičenjima?

/ Izvor: mozzartsport.com
Prvenstvo u košarci na Tajvanu spada u tu vrstu
Šta uopšte znate o egzotičnim takmičenjima?

Šta uopšte znate o egzotičnim takmičenjima? Ne, to ne mora biti rafting, skijaški skokovi ili fudbal na pesku. Prvenstvo u košarci na Tajvanu prilično je egzotično, zar ne? Dok se širom sveta prolongiraju ili otkazuju različiti turniri, šampionat u ovoj zemlji je u punom zamahu.

Na parket već od 11.00 izlaze Julon Dinos i Bank of Tajvan. Domaćin zauzima treće mesto, sa pozitivnim bilansom posmagtrajućki i prvu fazu sa 15 pobeda i 14 poraza. Međutim, nedavno su Dinosaurusi upali u krizu. Nikako ne uspevaju da pronađu svoju igru, pa u predstojeći meč ulaze sa serijom od tri poraza.

Bankari imaju meč više u odnosu na rivala, ali i trijumf manje, a ako razmotrimo sastanke ovih ekipa lice u lice, primetićemo da postoji izuzetno intenzivna borba. U poslednja četiri meča svaki od protivnika je dva puta pobedio. Imajte na umu da su se susreti pokazali izuzetno produktivnim i nijedan od rivala u njima nije postigao manje od 82 poena po utakmici. Na osnovu toga, plus poeni i granica u vidu 173,5 poena deluje da može da se preskoči.

Dva sata kasnije na teren će Cjutai i Paujan. Gledajući šanse koje bukmejkeri nude, odmah postaje jasno da u ovom sučeljavanju postoji jasni autsajder. Zaista, Cjutai se raspao ove sezone i od starta je poslednji na tabeli. Čak i na svom parketu, ovaj tim uopšte ne blista i izuzetno retko pobeđuje. Ostvario je čak 11 poraza u 14 domaćih utakmica imajući u vidu i prvi deo šampionata.

Paujan se drži na drugoj poziciji i pokušava da osvoji srebro. Gosti su pobedili u poslednje četiri utakmice današnjeg rivala, ali ne sa velikom razlikom. U proseku na tim duelima slavili su sa oko sedam razlike.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×