{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Veliki udarac za Orlove
Srbija bez Gagija na Mundobasketu!

Dragan Milosavljević ne ide na Svetsko prvenstvo!

Nezgodan doskok, šepanje do klupe reprezentacije i rečenica "Ne mogu da se oslonim na nogu". Led na nozi, odlazak sa utakmice i magnetna rezonanca. Sinoć su se pojavile prve informacije koje su rekle da je teža povreda u pitanju, španski mediji su preneli vest da je možda stradao i ligament kolena te da je cela sezona pod znakom pitanja za Gagija. Sada je stigla i potvrda.

Sve je to potvrdio i lekar našeg tima za Zonu press.
"Radi se o povredi ligamenata kolena, koja zahteva intenzivne terapije i operativno lečenje, tako da Milosavljević, nažalost, neće moći da nastupa na Svetskom šampionatu", rekao je doktor naše reprezentacije Dragan Radovanović. Sve je potvrdio i KSS na svom zvaničnom sajtu. Dileme više nema.

Veliki udarac za reprezentaciju Srbije, nema sumnje... Ali iza Unikahu jer španski mediji najavljuju da Milosavljevića čeka i do osam meseci pauze od košarke.

Zapravo, problem Milosavljeviću napravio je ligament levog kolena, koji je već operisao 2014. godine. Milosavljević će obaviti dodatne preglede u Beogradu gde će biti utvrđeno da li će biti podvrgnut novom operacionom zahvatu. 

Srbija je u Atini brojala 12 igrača do povrede Milosavljevića, jer su u Beogradu ostali Miloš Teodosić, koji ima minimalne šanse da se nađe među putnicima za Kinu, i Vladimir Lučić, sa problemom u butnom mišiću, ali lakše prirode. Košarkaš Bajerna iz Minhena ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja za Kinu.

Sve ovo što se događa sa Gagijem će sastav Srbije skratiti za još jedno ime, veoma važno, posebno imajući u vidu koliko Milosavljević znači ekipi igrom u odbrani. I koliko je važan za ekipu i van terena.

Vrlo loše vesti... Izostanak Milosavljevića je veliki udarac za naš tim pred Mundobasket koji počinje 31. avgusta. 

 

Najnovije vesti


×