{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Specijalno priznanje za Natašu Kovačević na kampu FIBA Evrope

/ Izvor: mozzartsport.com
"Izuzetna mi je čast što sam deo cele ove priče, jer kamp je zaista organizovan na vrhunskom nivou", rekla je srpska košarkašica
Specijalno priznanje za Natašu Kovačević na kampu FIBA Evrope
""

Nataša Kovačević ovih dana u poseti je Sloveniji. Srpska košarkašica koja je ambasador FIBA Evrope nalazi se u Postojni na kampu za devojčice do 15 godina koji organizuje evropska kuća košarke i koji ovog leta slavi desetogodišnjicu postojanja.  

Zajedno sa Natašom Kovačević u ovom renomiranom košarkaškom kampu koji pohađa 60 devojčica iz cele Evrope su i izvršni direktor FIBA Evrope Kamil Novak, nekadašnji as San Antonio Sparsa Radoslav Nesterović kao i predsednik Košarkaškog saveza Slovenije Matej Erjavec. Za veliki doprinos koji je Nataša Kovačević u prethodne tri godine dala za razvoj ovog kampa dobila je specijalno priznanje koje joj je uručio Kamil Novak.

Srpska košarkašica i ove godine aktivno je učestvovala u radu kampa, mnogo vremena provodila je na terenu, a održala je i nekoliko predavanja. Kao i uvek, posebno je uživala u druženju sa mladim košarkašicama.
"Već treću godinu za redom sam gost na ovom kampu. Mislim da su ovakvi kampovi za devojke izuzetno važni. Ovo je idealan način da se devojčice zaljube u košarku. Takođe, osim košarkaških veština koje mogu da se nauče, jako je dobro što ove devojke imaju priliku i da se druže međusobno. To je i lepota sporta, a neka prijateljstva sklopljena na terenu pod obručima ostaju vam za ceo život. Izuzetna mi je čast što sam deo cele ove priče, jer kamp je zaista organizovan na vrhunskom nivou", istakla je Nataša Kovačević.

×