{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Fenerbahče ima problem sa povredama, ali se uzda u trenera
Slukas: Povrede nisu izgovor za nas, Obradović zna da pobeđuje

Fenerbahče će u Vitoriji igrati peti uzastopni Fajnal for Evrolige, a svakako da će se tamo dosta osloniti na Kostasa Slukasa koji se smatra za pravog majstora Fajnal forova.

Prvo na pamet padaju povrede Fenerbahčea koji će igrati oslabljen u Vitoriji protiv Anadolu Efesa u polufinalu. Điđi Datome i Žofri Lovernje neće igrati, a pod velikim pitanjem su i Nikola Kalinić i Jan Veseli i oni su verovatno otpisani.
"Ne tražimo izgovore. Moramo da se borimo više nego ikada. Moramo da pratimo instrukcije trenera. Čak i u ovakvim situacijama on zna kako se pobeđuje. Tako da je to najvažnije. Biće nam potrebna i sreća. Moramo da se borimo 40 minuta, to je to", rekao je Slukas za Eurohups.

I tokom sezone je Fener dobijao mečeve bez glavnih igrača. Da li će njegovim igračima to pomoći na Fajnal foru?
"To su drugačije utakmice, sve se ostavlja iza leđa i nisam siguran da će nam to iskustvo nešto pomoći. Možda da, možda ne. Moramo da budemo mirni i da nam glava bude čista. Ne uzimamo to kao izgovor, to je tačka gledanja trenera, kluba i mojih saigrača. Borićemo se za svaki meč. Povrede su deo igre. Drago nam je što smo na Fajal foru. Igramo protiv veoma dobrog tima, Efes je opasan, talentovan", zaključio je Slukas.

Polufinale između turskih timova je zakazano za 17. maj za 18 časova.

Foto: Star Sport

×