{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Važna vest za Kengure
Simons igra za Australiju na Mundobasketu

Košarkaš Filadelfije Ben Simons objavio je zvanično da će igrati na Svetskom prvenstvu za reprezentaciju Australije tako da je veoma dobra vest stigla za sve poklonike košarke u toj zemlji.

Simons se oglasio preko društvenih mreža.
"Voleo bih da ozvaničim da ću biti deo reprezentacije za predstojeće događaje", napisao je Simons.

Reprezentacija Australije ima otvoren sistem za NBA igrači i to je pomoglo Simonsu da se priključi reprezentaciji Bumersa.
"Veoma važna stvar je imati razgovor, odnos sa igračima i dati im do znanja da ih volimo i da su im vrata otvorena kada su spremni da prođu kroz njih. Sačekaćemo ih uvek sa raširenim rukama", rekao je nedavno trener Andrej Lemanis.

Kaže, ne vrši se pritisak na NBA igrače.
"Šta možemo da uradimo za tebe? Šta ti treba od nas? Nikada ne pravimo pritisak na njih. Okruženje se promenilo čak i u moje vreme kada se broj igrača u NBA povećao. A sa takvim okruženjem su došli i izazovi, mediji, pritisak NBA klubova i ono što sponzori žele", rekao je Lemanis.

Svetsko prvenstvo se igra od 31. avgusta, a Australija će se takmičiti u grupi H gde se nalaze i Kanada, Senegal i Litvanija. Svakako da će Kengurima pomoć Simonsa biti vrlo važna.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×