{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šestorica članova Fenerbahčea ima simptome virusa korona

/ Izvor: mozzartsport.com
I nisu samo igrači u pitanju...
Šestorica članova Fenerbahčea ima simptome virusa korona

Predsednik košarkaškog kluba Fenerbahče, Ali Koč, izašao je u javnost i saopštio da šest članova Fenerbahčea ima simptome virusa korona.

Dakle, istakao je - članova, jer se odnosi i na igrače i na članove organizacije i stručni štab. Ali nije pričao o imenima. Samo se zna da je menadžer tima Čenk Renda ostao u bolnici posle ispitivanja.
"Voleo bih da vas informišem o timu Fenerbahčea. Neki od naših igrača i stafa imaju simptome. Posle odrađenih testova, šest osoba, a nisu svi među njima igrači, imaju simptome. Uzorci su poslati u Ministarstvo zdravlja. Kada dobijemo informacije, informisaćemo vas o svemu. Na svu sreću, niko nije morao da ostane u bolnici osim našeg administrativnog menadžera Čenka Rende", istakao je predsednik Fenerbahčea.

Dakle, i dalje se sa sigurnošću ne zna ko ima virus korona, a ko ne. Do sada su se kao igrači koji bi to potencijalno mogli da budu pominjali Kostas Slukas, Ahmet Duverioglu, Jan Veseli i Điđi Datome.

Međutim, to su sve nagađanja, sačekaćemo rezultate testova kada će Fenerbahče zvanično reći ko je iz tog kluba pozitivan, a ko ne.

FOTO: Star Sport

 

Najnovije vesti


×