{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Serhio Rodrigez na raskrsnici: CSKA ćuti, dva kluba zovu iz Španije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Armejci još vagaju šta im je činiti
Serhio Rodrigez na raskrsnici: CSKA ćuti, dva kluba zovu iz Španije

Prošlo je mesec dana otkako je Serhio Rodrigez dao izjavu da ne zna gde će igrati naredne sezone, jer iz CSKA ima nejasne signale da li ga žele u timu za sledeću godinu. Iako ima ugovor na još godinu dana. I od tada se, što se tiče Armejaca, ništa nije promenilo. Signala šta planiraju sa Rodrigezom – nema.

Ali, zato su na njegov sto stigle dve ponude iz domovine. Ništa Real, ništa Barsa, za španskog asa zainteresovane su Unikaha i Valensija. I Serhio je spreman da ih sasluša.

Kako piše Superdeporte, Valensija je već obavila prvi razgovor sa iskusnim bekom. Prva runda je dobro prošla, signali sa obe strane su pozitivni. Ipak, pita se i Malaga, koja sprema, navodno, moćan tim za narednu sezonu!

Malaga želi da se umeša u borbu za trofeje i spremiće sastav sposoban za to, a Rodrigez bi trebalo da bude jedna od jačih karika.

Španci tvrde da Serhio ima u ugovoru sa CSKA otkupnu klauzulu na 450.000 evra, ali koja prestaje da važi posle 12. jula. Dakle, još manje od nedelju dana Valensija i Unikaha imaju priliku da odvedu Rodrigeza bez pregovora sa Rusima...

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×