{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
CSKA neće aktivirati poslednju godinu iz ugovora
Serhio Rodrigez je slobodan igrač

Šuškalo se, sada je zvanično. Serhio Rodrigez nije više košarkaš CSKA iz Moskve, pošto je ruski gigant odlučio da ne aktivira klauzulu o produžetku ugovora na još godinu dana.

Šampion Evrope je imao rok do 12. jula da aktivira klauzulu i da zadrži španskog beka, međutim, njemu je rečeno da se to neće dogoditi i da je slobodan da počne da traži novi klub, saznaje Eurohups.

Rodrigezu ne bi trebalo da bude problem da pronađe novu sredinu, jer nekoliko ponuda već ima na stolu. Najozbiljnije dve ili makar one za koje se zna, dobio je iz domovine, od Valensije i Unikahe.

Još pre nekoliko dana španski mediji su pisali da Unikaha ima ozbiljne planove za narednu sezonu i da je spremila i veliki budžet za dovođenje pojačanja, a Rodrigeza je označila kao metu broj jedan u prelaznom roku.

Samo nekoliko sati ranije Španija je objavila sastav za predstojeće Svetsko prvenstvo, na kojem nema Serhija Rodrigeza. On se potom javio i objasnio da je saopštio selektoru i čelnicima saveza da neće igrati, jer je vreme za mlađe, a i da se ne oseća spremnim da zaigra za državni tim ovog puta.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×