{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Selektore, zašto ne zovete Raška Katića?!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 14
Interesantna scena na Kranjskoj Gori iznenadila je selektora Đorđevića
Selektore, zašto ne zovete Raška Katića?!
""

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA SA KRANJSKE GORE)

Prvu veliku analizu koju je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević napravio srpskim novinarima na Kranjskoj Gori iznedrio je brojne teme o kojim se govorilo - od potpisivanja sponzorskog ugovora sa Triglav osiguranjem, preko sudbine Bobana Marjanovića i toga sa koliko energije igrači ulaze u svaki trening, pa do toga zašto na i dalje poziv za reprezentaciju nije dobio Raško Katić?!
"Selektore, drugi avgust je, zašto Raško Katić i dalje nije pozvan u reprezentaciju? Ne znam samo da li je završio kuću koju je počeo da gradi", začulo se u sali za konferencije hotela Ramada samo nekoliko trenutaka pošto je portparol Košarkaškog saveza Srbije, Vladimir Sibinović, upitao novinare za neko pitanje šefu stručnog štaba Orlova.
"A ko ste vi, izvinite", zagonetno je pogledao Đorđević ka čoveku koji je stajao iza svih pripadnika medija, a ubrzo je stigao i odgovor.
"Samo jedan navijač Srbije, ali iskreni poštovalac lika i dela Raška Katića", što je iznenadilo sve prisutne u sali. 
"Raško Katić je jedan veliki saigrač, čovek i igrač koji je dao mnogo toga za reprezentaciju", bilo je sve što je Đorđević odgovorio, a potom je pozvao dotičnog gospodina da popije nešto na račun kuće i okrenuo se u pravcu novinara. 

NA MAĐARSKU BEZ BJELICE, MARJANOVIĆA...

Od 19.30 srpski košarkaši odigraće i prvi kontrolni meč na Kranjskoj Gori, a protivnik će biti selekcija Mađarske. U ponedeljak je već zakazan još jedan susret, ali on će biti zatvorenog tipa. Za prvi meč Đorđević se odlučio da odmori nekoliko igrača.
"Imamo igrače koji su se kasnije uključili poput Bjelice, on neće igrati današnju utakmicu. Neće biti još Ercega, Milosavljevića i Teodosića i naravno Bobana Marjanovića koji je na pregledima u Americi", poručio je Đorđević.

(FOTO: MOZZART Sport)

Najnovije vesti


×