{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šaras hoće bivšeg igrača Partizana - Vilijams Gos na meti Žalgirisa

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Želeo ga je i prošlog leta, a sada ima dobre šanse
Šaras hoće bivšeg igrača Partizana - Vilijams Gos na meti Žalgirisa

Žalgiris je već predstavio svoje prvo pojačanje za sledeću sezonu, Džoka Lendejla, iako je predsednik Partizana Ostoja Mijailović demantovao da je Australijanac bilo šta potpisao. Sa druge strane, tu Žalgiris ne staje. Očigledno da se u Kaunasu razmišlja o sledećoj sezoni i to uveliko, a na meti je bivši košarkaš Partizana - Najdžel Vilijams Gos.

Sportando piše da Žalgiris već pregovara sa Gosom koji je prošle godine bio prvi pik litvanskog tima, ali je on tada odabrao Olimpijakos i otišao tako u Grčku. Očigledno Šaras nije zaboravio na njega pa sada želi da ga dovede u svoje redove za sledeću sezonu.

Sada se situacija drastično promenila jer je Olimpijakos ispao u drugu ligu Grčke, nije sjajna situacija sa platama, neizvesno je da li će igrati u ABA ligi, tako da bi prelazak u Žalgiris za Gosa sada mogao da bude dobra opcija.

Amerikancu je ovo bila debitantska godina u Evroligi, a u proseku je igrao 26 minuta i postizao 9,2 poena, hvatao je dve lopte i imao je 37,8% za tri poena.

Već smo pisali da će Brendon Dejvis najverovatnije u Real Madrid gde bi trebalo da bude zamena za Gustava Ajona u redovima Kraljevskog kluba, što je još jedna promena u redovima Žalgirisa pred narednu sezonu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×