{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Šalić i Partizan prekidaju saradnju - neslavan kraj Pekovićevog naslednika

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 22
Odlaskom mladog centra, menadžer Aleksandar Rašković ostaje bez ijednog igrača u Humskoj
Šalić i Partizan prekidaju saradnju - neslavan kraj Pekovićevog naslednika
"ŠALIĆ"

Po nezvaničnim informacijama, Đoko Šalić i Partizan sporazumno će se razići posle nešto više od godinu dana saradnje. Aleksandar Rašković tako će ostati bez igrača u crno-belom taboru što smo i mogli da očekujemo s ozbirom na sukob između Duška Vujoševića i Raškovića.

Šalić je u Humsku stigao prošlog leta kao veliki potencijal i buduća Partizanova dominantna petica. Mladi centar konstitucijom neodoljivo podseća na Nikolu Pekovića, pa su navijači Partizana, možda i nepravedno, previše očekivali od Šalića čim je stigao u klub. Šalić je eksplodirao na svetskom prventsvu u Češkoj 2013. za igrače mlađe od 19 godina gde je bio jedan od najboljih pojedinaca na šampionatu na kom je Srbija izgubila u finalu od SAD-a. Iste godine je sa selekcijom do 20 godina, osvojio bronzu. Međutim u Partizanu nikad nije dobio pravu priliku (ili se nije izborio za nju).

Razlog rastanka možda nisu bile samo njegove igračke sposobnosti nego baš sukob Raškovića i Vujoševića koji je eksalirao letos kada je Bogdan Bogdanović napustio Partizan i prešao u Fenerbahče. Trener Partizana je tada bio nezadovoljan određenim stavkama u ugovoru mladog beka. No, po takođe nepotvrđenim informacijama, Šalić je imao tretman u klubu kao i svi drugi igrači, pa je moguće da su jednostavno obe strane odlučile da je bolje da se raziđu.

(FOTO: MN Press)

×