{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Bili smo umorni na kraju i nismo donosili dobre odluke”, poručio iskusni stručnjak posle poraza od Barselone
Šakota: Povrede, virus, vize...

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su jednu od najboljih utakmica u Evroligi ove godine. Možda trenutrno i najjači evropskmi tim Barselona morao je da se preznojava više od 39 minuta kako bi na kraju upisa,a viđenu pobedu.

Crveno-belima je malo nedostajalo da naprave prvorazrednu senzaciju, i pored toga što su bili oslabljeni neigranjem  Kuridže, Lazića, Davidovca i Perperoglua.
“Pre svega čestitke Barseloni. Mislim da su gledaoci mogli da uživaju u vrlo neizvesnoj utakmici. Mi smo imali problem sa energijom igrača i smanjenom rotacijom. Naravno da smo mogli da pobedimo da smo igrali bolje odbranu u presudnim trenucima u finišu utakmice. Nedostaje mi pet igrača, imamo problem sa virusom, tri igrača su povređena, a jedan je imao i problem sa vizom. Zbog svega toga smo na kraju bili veoma umorni, a kada smo umorni ne možemo da igramo dobru odbranu ni da donosimo dobre odluke u napadu”, izjavio je Šakota.

Ako je nešto dobro za crveno-bele onda je to činjenica da će se Perperoglu uskoro vratiti na teren...
“Perperoglu je bio tu samo da popuni roster, počeo je sa treninzima pre dva dana i odlučili smo da putuje sa ekipom i odradi zagrevanje pred utakmicu. To je bio razlog zašto je on ovde”, dodao je trener Crvene zvezde.

Najnovije vesti


×