{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pre nesreće su krenuli na trening
Sa Kobijem nastradala i njegova trinaestogodišnja ćerka

Strašne vesti iz Amerike smenjuju jedna drugu. Pogibija Kobija Brajanta je potresla celu planetu, a prema poslednjim informacijama, život u tragediji je izgubila i njegova najstarija ćerka Điana (13).  

Brajant je bio u helikopteru sa još četiri osobe, a jedna od njih je i ćerka Điana. Identitet preostale tri osobe koje su izgubile život još nije poznat, ali cirkulišu vesti da su u pitanju gvozač helikoptera, kao i još jedan roditelj i dete. 

Điana koja je bila poznata po nadimku Điđi je druga najstarija od četiri Brajantove ćerke iz braka sa suprugom Vanesom. Bavila se košarkom, a otac Kobi joj je bio trener. Poslednjih godina su često viđani zajedno na košarkaškim utakmicama. Brajant je u poslednje vreme isticao da je ćerka jedini razlog zbog kojeg opet gleda košarku i dolazi na utakmice, s obzirom da ga nije bilo na mečevima otkako se penzionisao 2017. godine.

Brajant i njegova ćerka su pre fatalne nesreće krenuli helikopterom na trening u njegovu „Mamba akademiju“ gde su prethodnih meseci zajedno vežbali.

×