{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rokada bivših Zvezdinih centara - ide Lesor, stiže Tompson

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Unikaha razmišlja o promenama pod košem
Rokada bivših Zvezdinih centara - ide Lesor, stiže Tompson

Već smo pisali da Unikaha želi ovoga leta da napravi dosta promena, ali i da će zadržati Dragana Milosavljevića. Međutim, poslednje informacije se tiču igrača ispod koša. Kako piše Dijario Sur, španski tim razmatra mogućnost da dovede Diona Tompsona, a da se rastane sa Matijasom Lesorom godinu dana posle dolaska ovog igrača u Malagu. 

Zanimljivo, radi se o dva bivša igrača Crvene zvezde.

Lesor je u proseku davao 11 poena i imao 5,4 skokova u prošloj sezoni Evrokupa. U ACB ligi je beležio 8,3 poena i 5,4 skokova. Nije to loš doprinos, ali Malaga ipak želi iskusnijeg igrača na toj poziciji u timu. Lesoru ističe ugovor, a postoji opcija da se ugovor produži na još godinu dana što u ovom momentu deluje da se neće dogoditi.

Zato se Unikaha izgleda okrenula ka Dionu Tompsonu. Ovaj 30-godišnji američki centar je imao solidnu sezonu u kojoj je igrao za San Pablo Burgos i Žalgiris. Prosečno je u litvanskom timu davao 4,7 poena i imao 3,1 skok.

Tompson je igrao u Crvenoj zvezdi 2017. godine kod Dejana Radonjića, a Matijas Lesor u jednoj sezoni kasnije pod vođstvom Dušana Alimpijevića.

FOTO: Star Sport

Najnovije vesti


×