{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rodrigez: Mislim da se Evroliga neće nastaviti

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Španski košarkaš pesimističan povodom aktuelne situacije u Evropi
Rodrigez: Mislim da se Evroliga neće nastaviti

Iako je Evroliga danas naglasila da će konačnu odluku o nastavku sezone doneti o 24. maja i dalje se sve posmatra da pod određenom dozom skepticizma. I dok se neke zemlje prilično uspešno bore sa virusom korona, u drugima pandemija još nije stavljena pod potpunu kontrolu, pa se stoga postavlja logično pitanje kako će takmičenje biti organizovano.

Ni jednom od najiskusnijih igrača u takmičenju nije sasvim realan nastavak sezone. Košarkaš Armanija, Serhio Rodrigez je u razgovoru za DAZN istakao da će problematično biti vratiti sve igrače u klubove, a naročito one koji su otišli u SAD.
"Malo sam pesimističan trenutno, jer mislim da se Evroliga neće nastaviti. Sve je izuzetno komplikovano, jer su tu zemlje van Evropske unije, a veliki broj igrača je otišao u Ameriku, gde je situacija prilično nepovoljna. Mislim da neće biti dovoljno vremena", rekao je Ćaćo.

Košarkaš Olimpije iz Milana ističe da je tekuća sezona Evrolige bila neverovatna, te da je tokom nje srušen zaista veliki broj rekorda. Španac trenutno vreme provodi sa porodicom, a ujedno je iskoristio priliku da se podseti vremena provedenog u NBA ligi, kao i igranja u nacionalnom timu.
"Bliži sam kraju karijere nego početku. Bio sam srećan da dođem na toliko mesta, a sada sam u dobrom timu u Milanu. Ne znam koliko ću još igrati košarku, ali ću pokušati da ih maksimalno iskoristim".

Ćaćo Rodrigez ima ugovor na još dve godine u Olimpiji iz Milana, a ove sezone je u proseku postizao 13 poena po meču u Evroligi, uz to imajući 2,3 skoka i 5,4 asistencije uz svoje ime.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×