{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rodrig Bobua u Efesu još dve godine

/ Izvor: mozzartsport.com
Tim Ergina Atamana već radi na očuvanju sastava za naredne sezone
Rodrig Bobua u Efesu još dve godine

Iako je u toku velika kriza prouzrokovana širenjem virusa korona koja preti da otkaže ostatak sezone u Evroligi, postoje timovi koji već razmišljaju o tome kako će se vratiti na noge kada se sve ovo završi.

Valensija je tako već objavila produžetak ugovora sa crnogorskim košarkašem, Bojanom Dubljevićem na još tri godine, dok je Majk Džejms blizu novog dogovora sa ekipom CSKA iz Moskve. A kako saznaje izraleski Sport 5, istim putem mogao bi da krene i Rodrig Boboa, koji je na pragu da potpiše dvogodišnji ugovor sa Anadolu Efesom.

Francuski košarkaš bio je veoma važan šraf turskog tima ove i prethodne sezone. Brojke kažu da je tekuće takmičarske godine imao prosek od 11,1 poena po utakmici uz 1,9 asistencija na 43 odigrana susreta. Imao je odlične procente šuta sa distance (40%), a sa linije za slobodna bacanja šutirao je sa 79% uspešnosti.

Može se reći da je Francuz postao "dobitni" šesti igrač, pošto je bezbroj puta ove sezone uspevao da sa klupe preokrene tok utakmice u korist Anadolu Efesa.

Izraleci takođe navode da bi velike promene tokom leta mogao da doživi Fenerbahče. Tim će verovatno napustiti Kostas Slukas, koji će se po navodima ovog lista vratiti u Olimpijakos posle pet godina provedenih u Turskoj, a najavljeni su i neki drugi odlasci.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×