{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Solidno shodno uslovima

/ Izvor: mozzartsport.com
Pogledajte ko vam je 7. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...
Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Solidno shodno uslovima

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO 

PELE VORIORS – PSŽ (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:0

Nisu Pele Voriorsi blistali danas. Slavili su na samo jednom od četiri današnja meča, a vi ste baš taj jedan pogodili. Teška pobeda, ali to je manje bitno. Pele Voriorsi su meč rešili u golom u prvom poluvremenu, a dobrom odbranom uspeli su da zadrže minimalnu prednost i upišu bitan trijumf.

RUB KAZANJ - KAB KABUŠ (tip 1, kvota 2,40) – rezultat 2:1

Znao je da vam se osveti kada ste tipovali protiv njega, ali se Rub iz Kazanja ipak iskupio protiv Kabuša. Domaćin je na poluvreme otišao sa golom prednosti, što se na kraju ispostavilo kao presudno, s obzirom da su u nastavku viđena još dva gola, po jedan na obe strane.

TEAM RUSPRO - INA INAKTIV TV (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 5:1

Ako ste posle prvog poluvremena i vođstva od 2:1 za domaćina imali sumnje, nastavak ih je u potpunosti otklonio. Ruspro je u drugom delu odigrao još jače, te je do kraja meča pukla i “petarda“. Najefikasniji susret dana završio se po vašoj želji.

TES TUNDRA - DNK DIMONČELO (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 2:0

Tundra nije bila favorit, ali vi ste namirisali potencijalno iznenađenje i bili ste u pravu. Domaćin je rutinski stigao do trijumfa, zabeleživši duplu pobedu, sa po golom u oba poluvremena. Dimončelo nije mogao da vam donese novac kada ste tipovali na njega, ali se barem ovde nije previše opirao.

VOLKOV - PETROV (tip bezh 1, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Bio je ovo jedan od uzbudljivijih mečeva dana u stonoteniskoj Pro ligi Rusije. Posle prva tri seta situacija nije bila nimalo povoljna po Volkova, ali ni po vas. Petrov je imao set prednosti i u četvrtom je mogao do trijumfa. Na vašu sreću, Volkov je tada dodao gas i preokrenuo rezutlat za trijumf i vaše slavlje.

PRECRTANO

KATALONIJA - DNK DIMONČELO (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:2

Daleko je Katalonija bila od trijumfa na ovom meču. Domaćin je na poluvremenu imao dva gola zaostatka, koje je furioznim drugim poluvremenom uspeo da nadoknadi, ali ne i preokrene rezultat, što je bilo potrebno vašim tiketima.

KATALONIJA - TES TUNDRA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:1

Još jednom vas je Katalonija prodala. Za razliku od prethodnih mečeva, ovog puta je bila na dobrom putu da popravi utisak. Vodila je na poluvremenu, međutim ni ovoga puta nije uspela da izađe na kraj kao pobednik, popustila je u drugom delu i ponovo remizirala, a vaše tikete osudila na propast. 

RUB KAZANJ - KATALONIJA (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 2:2

Katalonija vam je danas baš pokvarila raspoloženje. Bio je ovo treći meč na kome gost nije uspeo da slavi, pošto ga je Rub iz Kazanja ograničio na remi, a u oba poluvremena viđen je po gol na obe strane, pa je i ovaj par završio gde ne treba.

KAB KABUŠ - KATALONIJA (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Katalonija danas nije bila talična za vaše tikete, četiri meča i nijedan trijumf. A, na svakom ste verovali u njih. Ni ovog puta nije bila blizu slavlja, pošto je na poluvremenu gubila sa 1:0. Tek je u drugom poluvremenu uspela da se “iščupa“ i stigne do remija, što nije bilo dovoljno za vas.

DNK DIMONČELO - RUB KAZANJ (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:3

Favoriti se danas nisu najbolje proveli u “FIFA 20“ Pro ligi. Još jedan u nizu je i Dimončelo. Domaćin je na pauzi imao aktivnih 1:1, ali je Kazanj još jednom bio koban po vas i sa dva gola vam srušio nadu. I to nije prvi put, s obzirom da vas je već oborio kada ste tipovali na Kataloniju, sa kojom je remizirao.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×