{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Realova dvorana nudi domaćinstvo F8 Evrolige i ACB lige?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Vizink centar ima ideju...
Realova dvorana nudi domaćinstvo F8 Evrolige i ACB lige?

Da li bi dvorana Real Madrida, Vizink Arena, mogla da bude domaćin formata Fajnal ejta za Evroligu i ACB ligu? Glavni direktor arene je ponudio takvu mogućnost.

Manuel Sausedo, direktor Impulse, komoanije koja vodi Vizink centar u Madridu, rekao je Marki da je ta dvorana kontaktirala i ACB ligu i Evroligu i ponudila da organizuje utakmice kada to bude moguće. I otvorila je dvoranu za oba takmičenja.
"Ne znamo šta će se dogoditi, ali smo kontaktirali ACB ligu i Evroligu da probamo da isplaniramo slobodne  datume kako bismo mogli da budemo domaćini utakmica iz oba takmičenja", rekao je Sausedo.

Ponudio je i promenu formata...
"Razmišljamo da ugostimo ova takmičenja u drugačijem formatu, na primer, kao što je Fajnal ejt poput Fibine Lige šampiona. Ako se bude išlo na taj način".

Međutim, ovde postoje dva znaka pitanja. Prvo, zašto bi se igralo u Madridu u gradu koji je žestoko pogođen virusom korona. A drugo, zašto bi Real Madrid igrao na domaćem terenu, ako je Anadolu Efes u trenutku prekida držao prvu poziciju na tabeli Evrolige?

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×