{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Reakcija Džeka Nikolsona: Velika rupa u zidu, ovo te ubija...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
"Kada sam ga prvi put sreo, šalio sam se sa njim. Bilo je to u Njujorku. Ponudio sam mu košarkašku loptu i pitao sam ga da li želi da stavim i autogram na nju. Gledao je u mene kao da sam lud"
Reakcija Džeka Nikolsona: Velika rupa u zidu, ovo te ubija...

Utakmice Los Anđeles Lejkersa nisu mogleda prođu bez Kobija Brajanta, ali ni bez čuvenog glumca Džeka Nikolsona. Danas je Nikolson, kao trostruki osvajač Oskara, kao jedan od najboljih glumaca u istoriji, danas je on samo navijač Lejkersa. I to skrhan.

Mnogi se čude što je uopšte hteo da se javi Los Anđeles Tajmsu na telefon i da da neko svoje viđenje svega što se dogodilo.

Ali, Nikolsonova ljubav prema Kobiju je presudila.
"Moja reakcija je ista kao i od celog Los Anđelesa. Odjednom, tamo gde je sve bilo sigurno, čvrsto, sada je velika rupa u zidu. Toliko sam bio navikao da se viđam i da razgovaram sa Kobijem. Ovo te jednostavno ubija. Ovo je užasan događaj", rekao je Nikolson.

Kako će Nikolson pamtiti Brajanta?
"Pamtiću ga u celosti, koliko je veliki igrač bio. Kada sam ga prvi put sreo, šalio sam se sa njim. Bilo je to u Njujorku u Medisonu. Ponudio sam mu košarkašku loptu i pitao sam ga da li želi da stavim i autogram na nju. Gledao je u mene kao da sam lud", prisetio se Nikolson.

Ali, dodaje da ni Brajant nije bio bez osećaja za humor.
"Prihvatao je sve šale, to je sigurno".

Otkriva Nikolson još neke anegdote u vezi sa Brajantom.
"Kada sam prvi put razgovarao sa njim, posle našeg prvog susreta, zvao me je na telefon i rekao: "Džek, znam da ovo nećeš uraditi, ali su me naterali da te pitam", objašnjava Nikolson kako ga je Brajant zvao da bi učestvovao u snimanju dokumentarca o Brajantu.
"Snimao je neki dokumentarni film ili tako nešto i želeo je da me pita da i ja učestvujem. A način na koji me je to pitao govori o njegovoj osećajnosti", kaže Nikolson koji retko daje intervjue.

Za kraj, poruka je jasna.
"Svi mislimo na njega sve vreme. Nedostaje nam", rekao je Nikolson.

Tokom poslednje utakmice Brajanta u karijeri, Nikolson je kroz osmeh istakao da je rekao Brajantu pre meča da ubaci 40 poena.

Ipak je na kraju Brajant ubacio 60 poena.

FOTO: Reuters

×