{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ražnatović: Verujem da će Jokić zaigrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 24
Menadžer košarkaša Denvera je ovo istakao u razgovoru za Prvu televiziju, a prenosi B92
Ražnatović: Verujem da će Jokić zaigrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović rekao je za Prvu televiziju da veruje da će Nikola Jokić zaigrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, a prenosi B92.

Ražnatović ističe da šansa za tako nešto - postoji.
"Ta šansa je više nego realna i mislim da sve te izjave koje su se pojavljivale u nekoj negativnoj reakciji krajnje preuranjene jer o se nikakva odluka nije donela, niti se puno pričalo o tome... Ali ja se nadam da će Nikola igrati u Kini", rekao je Ražnatović.

Košarkaš Denver Nagetsa se poslednji put pojavio u nacionalnoj selekciji na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016. godine, kada su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića osvojili srebrnu medalju.

Posle toga Nikola nije igrao na Evropskom prvenstvu 2017. godine jer je odabrao da radi individualno i napreduje pre svega fizički. Potom je propustio i sve kvalifikacione prozore.

Jokić ima odličnu sezonu iza sebe, a dokaz je to što je odabran da bude učesnik Ol stara koji će se održati ovog februara u Šarlotu.

Naravno, Srbija još nije matematički obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Kini, ali je na dobrom putu da to učini u poslednja dva meča. Izgleda da bismo mogli da gledamo Jokića na turniru ako sve bude išlo po planu.

Foto: Reuters

×