{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Napustio je Oklahomu posle sedam godina
Rajaković u Finiksu

Darko Rajaković karijeru nastavlja u Finiks Sansima gde će raditi kao asistent u stručnom štabu Montija Vilijamsa, koji je nedavno preuzeo Finiks Sanse, odmah posle Igora Kokoškova.

Tako da ćemo ponovo gledati srpskog trenera na klupi Finiksa, samo ovoga puta u ulozi pomoćnika, a ne glavnog trenera.
"Zahvalan sam za to što sam u poslednjih sedam godina imao priliku da radim u Oklahomi Siti i Talsi, a još više sam zahvalan za to što sam stekao prijatelje među igračima, trenerima i menadžerima ovih timova. Sjajne uspomene će ostati sa mnom celog života", napisao je Rajaković na Tviteru i potom dodao:
"Ponosan sam što mogu da objavim da ću svoje putovanje kroz NBA ligu da nastavim u Finiksu. To je velika prilika za moju porodicu i mene i uzbuđen sam što ću početi novo poglavlje u životu. Pred nama su velike stvari, spremni smo da prionemo na posao".

Rajaković je karijeru počeo u Borcu iz Čačka, potom je radio u mlađim kategorijama Crvene zezde, a kasnije se otisnuo u inostranstvo.

Od 2012. godine je radio u Tulsi, a asistent je u Oklahomi od 2014. godine. Sada mu slede novi izazovi. Nije nimalo lako istrajati i ostati u NBA, a Rajakoviću to uspeva. Svaka čast na tome.

Najnovije vesti


×