{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Puče bomba u Americi: Durent i Irving u Bruklinu

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 8
A sa njima i Deandre Džordan
Puče bomba u Americi: Durent i Irving u Bruklinu

Tek što se završila sezona u NBA, već imamo nagoveštaje da će naredna biti verovatno još uzbudljivija. Kevin Durent i Kajri Irving dolaze u Bruklin.

Dvojica superstarova okončali su epizode u Golden Stejtu i Bostonu, a spojiće se u predgrađu Njujorka, kao predvodnici tima koji bi, možda, mogao da napadne i titulu prvaka. Posebno ako se ima u vidu da će im društvo praviti i Deandre Džordan iz Niksa.

Informaciju je objavio poznati američki novinar Adrijan Vojnarovski, što jasno govori o njenoj utemeljnosti. Štaviše, isti izvor tvrdi da će obojica potpisati četvorogodišnje ugovore sa Bruklinom, tako što će Durent u tom periodu zaraditi 164.000.000 dolara, dok će Irving u istom periodu inkasirati nešto manje – 141.000.000 dolara. Džordanova cene nije naznačena, bar ne još.

Na taj način Golden Stejt i Boston ostaju bez najvažnijih aduta iz minulih sezona, košarkaša koji znaju kako se osvajaju trofeji (Durent ih ima dva za Ratnicima, Karji jedan sa Klivlendom), a Bruklin postaje legitiman kandidat za prsten. Prvi u istoriji. Sa takvim asovima to je moguće, mada valja napomenuti da se još ne zna tačan datum povratka Kej-Dija na parket posle obnovljene povrede u finalu sa Torontom. No, pred njim su četiri godine saradnje sa Irvingom. Dovoljno vremena da se ispune planovi.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×