{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Privilegovani smo, mnogi su izgubili posao i žive gore od nas

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Ante Tomić otvoreno o aktuelnoj situaciji...
Privilegovani smo, mnogi su izgubili posao i žive gore od nas

Poznato je da je Ante Tomić jedan od prvih igrača Barselone koji je prihvatio smanjenje plate, a sada smo došli do momenta da su to učinili i svi igrači.

Barsin centar i kapiten ekipe je komentarisao smanjenje plate koja se dogodila usled virusa korona, a Tomić je sve to vrlo otvoreno ispričao za zvanični sajt kluba.

Kada to objasni Tomić, i ne izgleda ova cela situacija loše po igrače Barselone...
 "Iskren mislim da smo privilegovani. Mnogo ljudi je izgubilo posao, žive gore od nas igrača. Ovo što smo uradili je najmanje što smo mogli da uradimo", rekao je Tomić.

Tomić uprkos svemu ističe da želi da on i saigrači budu spremni za kraj sezone.
"Ovaj period zatočeništva bi možda mogao da se nastavi i veoma je važno da mi igrači budemo spremni da igramo. Moramo da se spremimo za kraj sezone, ali sada sve zavisi od statusa cele situaciije i oko toga šta će se događati sa koronavirusom".

Nije samo Tomić komentarisao poslednja događanja. Njegov zemljak Krunoslav Simon je pričao o nekim pozitivnim aspektima svega što se događa.
"Pozitivna stvar je što  mogu da budemo sa suprugom i ćerkama sada. Trudimo se da radimo zabavne stvari i da ovo vreme koje provodimo zajedno iskoristimo najbolje što možemo".

 

Najnovije vesti


×