{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U sali bili samo četiri dana
Predao se i Đorđević: Ni Virtus više ne trenira

Probao je odolevao Virtus, trenirao je usred vanrednog stanja u Italiji. Mnogi nisu sa odobravanjem gledali na taj potez kluba iz Bolonje, koji je 21. marta upalio pogon, ali na kraju je stavljen katanac i na njegovu trening salu.

Kako javljaju italijanski mediji, čelnici Virtusa su odlučili da obustave treninge ekipe do daljeg. Uostalom, ne zna se ni za šta su se košarkaši bolonjskog tima spremali, kada je pitanje kada će se uopšte sezona nastaviti. Da li će i biti košarke do naredne takmičarske godine.

Klub je odlučio da košarkašima da trening planove da vežbaju kod kuće, kao što to uveliko već desetak dana rad fudbaleri, ne samo u Italiji, već širom Evrope.

Pre nekoliko dana, kada se ekipa vratila u salu, trener Virtusa Aleksandar Đorđević je objasnio kako njegova ekipa nastavlja sa treninzima u specijalnim uslovima, u manjim grupama i da se nada da će se uskoro svi videti na terenu.
"Počeli smo ponovo da radimo posle ove pauze. Nastavićemo da pomažemo najbolje što možemo našim momcima da rade svoj posao i da se vrate punu snagu i koncidiciju. Mi se ne predajemo“, rekao je tada Đorđević. Ali, morao je i on da se preda...

Čelnici Evrolige i Evrokupa bi trebalo danas da zasedaju i da odluče šta će biti sa sezonom koja je u prekidu. Virtus je jedan od osam klubova koji su se plasirali u četvrtfinale Evrokupa, gde je i Partizan.

Foto: Starsport

×