{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Poruka iz Finiksa: Sramota je ovo što radimo, navijači i treba da nas vređaju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Devin Buker nije srećan zbog teškog poraza od Bruklina
Poruka iz Finiksa: Sramota je ovo što radimo, navijači i treba da nas vređaju

Košarkašima Finiksa na početku nove sezone ne ide najbolje. Iako su u takmičenje ušli s velikim ambicijama, Sansi su posle deset utakmica na skoru 2-8, a poraz od Bruklina (82:104) pokazao je samo da je tim iz Arizone daleko od željenog nivoa.

Trener Igor Kokoškov je i posle utakmice rekao da je razočaran igrom svog tima i poručio da je nedostajalo koncentracije u svim poljima, a s mišljenjem svog trenera saglasio se i najbolji igrač tima Devin Buker.
„Baš je bez veze. Borili smo se u prethodnoj utakmici (protiv Memfisa) i mislili smo da smo tada napravili korak napred, ali onda smo definitivno otišli dva koraka unazad protiv Bruklina“, kaže Buker i ulazi u detalje utakmice:
„Nismo branili svoj teren. Došli smo u dvoranu i oni (Netsi) su nas oduvali pred našim navijačima, što je sramota. Svi dobri timove imaju poverenje među igračima i dobru hemiju, svi shvataju da moraju da budu podređeni timu zarad višeg cilja. Mi to nemamo. Ne osećamo se dobro jedni s drugima. Ne borimo se jedni za druge, ne guramo jedni druge napred“.

Posle blamaže protiv Bruklina, igrači Finiksa su ispraćeni u svlačionicu sa zvižducima i pogrdnim povicima...
„Uvrede? I ja bih radio isto da sam na njihovom mestu. Razumem ih. Jasno nam je da moramo da popravimo stvari. Bar da se potrudimo. Nekada nije bitno koliko daš, već koliko se trudiš“, kaže Buker.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×