{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Selektor SAD-a osvrnuo se na komentar Aleksandra Đorđevića
Popović: Neka drugi pričaju

Imao je Greg Popovič ogromne probleme ovog leta sa brojnim otkazima i sastavljanjem tima. Ipak, neka kontura ekipe koja će otputovati u Kinu je stvorena i Amerikanci su i dalje jedni od glavnih favorita za zlato.

Nedavno je, govoreći o predstojećem Svetskom prvenstvu, selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, govorio i o eventualnom okršaju između Srbije i SAD-a u finalu u Pekingu.
„Ostavite da mi igramo svoju košarku, a oni svoju, a ako se sretnemo u finalu, neka im je bog u pomoći“, izjavio je Saša Đorđević.

Američke novinare je zanimala reakcija Grega Popoviča na čitavu priču. On, ipak, nije bio preterano rečit, već smatra da bi sve trebalo pustiti po strani.
„Moraćete da pitate Sašu. Ne obraćam previše pažnje na to. Radim ovo isuviše dugo. Ljudi će uvek da pričaju, ali ja obično ne odgovaram na to. On je neverovatan trener. Voli da se nadmeće, a u Evropi je bio pravi heroj kao igrač. Bio je fantastičan, a Srbija ima program koji je istorijski bio veoma uspešan“, rekao je Greg Popovič.

Pripreme Srbije se nastavljaju. Slede utakmice na čuvenom Akropolis kupu, na kojem će selektor imati priliku da dodatno uigra ekipu pred start Mundobasketa i meč protiv Angole.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×