{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dinamik predstavio novog trenera
Popović nasledio Mutu
""

Košarkaški klub Dinamik danas je i zvanično predstavio novog trenera Olivera Popovića koji je najveći deo svoje igračke karijere proveo u Partizanu, Beobanci, Crvenoj zvezdi i atinskom Marusiju. Trenersku karijeru započeo je u sezoni 2005/06.
"Velika je čast biti trener Dinamika, koji je prethodne sezone u Superligi pokazao koliko može. Voleo bih da ljudi koji budu dolazili na utakmice prepoznaju moju filozofiju u igri. Uveren sam da će Dinamik davati sve od sebe, od prvog do poslednjeg minuta, u svakoj utakmici druge ABA lige“, kazao je Popović.

Iza Popovića je bogata trenerska karijera u kojoj je vodio neke od najjačih srpskih klubova, a kao selektor Univerzitetske reprezentacije Srbije 2013. osvojio je drugo mesto na Mediteranskim igrama u Mersinu (Turska) i bronzanu medalju na Univerzijadi u Kazanju (Rusija).

Njegov prvi pomoćnik biće bivši prvotimac Dinamika i najefikasniji igrač u istoriji kluba – Stevan Nađfej. Od 2015. do 2017. nosio je dres ekipe sa Dorćola a igrao je i za brojne klubove sa naših prostora kao što su Partizan, Marusi, Igokea, Panionis.

Predsednik kluba Velibor Jojić iskoristio je ovu priliku da se zahvali bivšem stručnom štabu, kao i novom treneru Dinamika.

×