{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
To tvrdi Dejvid Falk koji je tokom karijere bio Majklov agent
Pipen je ljubomoran na Džordana

Gledamo poslednjih dana scene iz čuvene dinastije Čikago Bulsa u kojoj sve deluje savršeno, a čija su dva glavna igrača Majkl Džordan i Skoti Pipen.

Ali, zanimljivo je da se sada pojavila tvrdnja da je Pipen ljubomoran na Džordana. A to tvrdi Dejvid Falk koji je tokom karijere bio agent legendarnom MJ-u.

Falk smatra da se Pipenova ljubomora vidi i u dokumentarcu ESPN-a koji prati poslednju sezonu šampionske generacije Bulsa.
Pipen je u određenoj meri ljubomoran na Majkla. U skorije vreme mnogo puta je rekao da misli da je Lebron bolji igrač. Ako si Skoti Pipen, i Majkl Džordan ti je napravio celu karijeru, takvo mišljenje zadrži za sebe. Skotijev problem, a to se vidi na mnogo mesta u dokumentarcu, jeste to što nije bio toliko takmičarski nastrojen. Neki smešni razlozi, loše igrao zbog migrene, nije mogao da se vrati? Mislite li da bi Džordan to uradio osim ukoliko mu noga nije amputirana“, kaže Falk.

Bulsi su sa Džordanovom generacijom osvojili šest šampionskih prstenova. A ako se setimo Pipenovih izjava u kojima je druge igrače stavljao ispred Džordana u izboru najboljih ikada, onda ovo što tvrdi Falk "pije vodu". Poslednji od njih je Lebron Džejms.

Najnovije vesti


×