{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pet kandidata za direktora ABA lige: Od Kuzmanovića do Milije Vojinovića

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Novi direktor će naverovatnije, kao i njegov prethodnik, potpisati četvrogodišnji ugovor, s tim da će mu na kraju svake sezone biti izglasavano poverenje
Pet kandidata za direktora ABA lige: Od Kuzmanovića do Milije Vojinovića

Konkurencija za naslednika Žarka Čabarkape na poziciji sportskog direktora ABA više je nego ozbiljna, s obzirom da za nju u ovom trenutku konkurišu čak petorica kandidata, piše Sportski žurnal.

U pitanju su trojica bivših igrača, koje čine Vladimir Kuzmanović, Dalibor Bagarić i Mladen Šekularac, kao i dvojica sudija, Milija Vojinović i Dubravko Muhvić.

U ovom trenutku nije poznato ko slovi za favorita među pomenutim kandidatima, ali je jasno da on na današnjem sastanku neće biti izabran, već da će izbor biti sužen, a promocija odožena za naredni sastanak, piše Žurnal. Novi direktor će naverovatnije kao i njegov prethodnik potpisati četvrogodišnji ugovor, s tim da će mu na kraju svake sezone biti izglasavano poverenje.

Kada je u pitanju poslovni direktor regionalnog takmičenja, u ovom trenutku kao jedini naslednik Krešimira Novosela figurira Dubravko Kmetović, za kojeg tvrde da je izuzetno sposoban privrednik, koji se dokazao radeći u Agrokoru, navodi Žurnal.

Foto: Star Sport

×