{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Grku se ne ide iz Beograda
Perperoglu: U Zvezdi se osećam kao kod kuće

Vest koja je oduševila navijače Crvene zvezde: Ostaje Stratos Perperoglu! A, Grk kaže da mu je to bila jedna od lakših odluka u životu. Prosto, u Zvezdi i Beogradu oseća se kao kod kuće.

Perperoglu, majstor da preuzme odgovornost i pogađa kada je najteže, biće još godinu dana u crvenom-belom dresu, da oseti kako je to igrati Evroligu pred Delijama.
„Ljudi iz Zvezde su mi od početka stavili do znanja koliko žele da ostanem. Čak i pre nego što se sezona završila. Uživao sam ovih godinu dana u Beogradu. Navijači me vole, tim ima cilj da napreduje na još viši nivo, da bude konkurent u Evroligi i da osvaja još tofeja. Celo okruženje u klubu i oko njega, kao i način kako me tretiraju me čine „gladnim“ i motivišu me. Osećam se kao kod kuće“, rekao je Perperoglu za Eurohups.

Grčki as je istakao da ima sjajan odnos sa trenerom Tomićem.
Imam odličnu saradnju Tomićem i veoma cenim sve što je uradio u Zvezdi. U prvoj sezoni je dokazao da je veliki znalac i da ima karakter da bude veliki trener“.

Poseban odnos Perperoglu ima sa navijačima Crvene zvezde.
Igrao sam u mnogo velikih klubova, koji imaju armije navijača, ali odnos koji Zvezda ima sa svojim fanovima je jedinstven, malo je takvih primera. Blagoslov je za svakog igrača da bude deo tih relacija“, istakao je Stratos Perperoglu.

Osim sa Grkom, Zvezda je produžila ugovore i sa Bilijem Beronom, Brankom Lazićem, Borišom Simanićem, Filipom Čovićem i Muhamedom Fajeom.

Foto: Starsport

×